Forlag

Bøger om børn. Behandling, undervisning og forebyggelse af sygdom. Vi er et nystartet forlag, der udgiver bøger i børnehøjde. Forlaget kan hjælpe dig med at få en drøm realiseret. Udgive den bog du længe gået med i maven. Send en mail om dine idéer.

Omslag_Saadan.jpg

Neuropraktiker Larz Thielemann, vil med denne nyskabende bog føre forældre og børn sammen via hjemmetræning. Filosofien er enkel: Hjernen gror ved brug! Børnene skal have individuel, motorisk, sensorisk og kognitiv træning og stimulering.

Han ser forældrene, som børnenes sande eksperter. Derfor har han udviklet en behandlingsmetode, så forældre får ny viden og værktøjer. Selv ikke de bedste pædagoger, fysioterapeuter eller lærere kan magte at give børnene den hjælp, træning og simulering, de har brug for. Det kan kun forældrene, når de får den rette viden.

Bogen giver råd og håb til de tusindvis af forældre, der har et barn med særlige behov. Han har i mere end 10 år arbejdet målrettet og individuelt med disse børn. Han arbejder grundlæggende på at finde årsagerne til barnets udfordringer i stedet for udelukkende at fokusere på pasning og symptom­behandling, som i det traditionelle behandlingssystem.

Bogen er spækket med dokumentation og historier om børn, der var udset til et liv uden værdighed under velfærdssamfundets beskyttede vinger, der i dag lever en helt normal tilværelse med skole, uddannelse, sport og kammerater.

KØBES HER

Bogen small

UDSOLGT – MEN FINDES PÅ BIBLIOTEKERNE.
Bogen handler om den hjerneskadede Sofie, der er opgivet af de etablerede system, men ikke af forældrene, som insisterer på at finde hjælpe til deres elskede datter.

Efter næsten fire års ørkenvandring i det danske sundhedssystem finder de endelig hjælp. Ikke i Danmark, men i USA, hvor de får bevidstheden om Sofies evner, så de aktivt kan hjælpe hende. Det er fortællingen om håb, kamp og sejre, men det er også en sønderlemmende kritik af det danske velfærdssystems evne til at hjælpe børn med særlige behov og udfordringer i hjernen. En gruppe som vokser dag for dag.

Derfor handler Sofies nye verden også om alle andre børn, der har fået en skæv start på livet. Om de mange familier, der driver rundt på et hav af uvidenhed og misforståelser uden at få den fornødne hjælp.

Det er med andre ord en fortælling om et dybt engageret forældrepar, hvis forhold gik i stykker, da drømmen om den perfekte familie brast, men genfandt hinanden i et målrettet arbejdsfællesskab: at give Sofie et så meningsfyldt liv som overhovedet muligt.

Tyren omslag

Den anden bog i serien "Læs med børn". En ny og spændende lære-læsebog for børn 5-10 år. Med morsomme tegninger om de kendte danske ordsprog: Alle veje fører til Rom, Jeg har en høne at plukke med dig, Kærlighed gør blind og Lige børn leger bedst, indføres børnene i et fantasiunivers på en sjov måde.

"Tag tyren ved hornene" er samtidig lavet med store tekster, så også de helt små får mulighed for at læse med. Det gør bogen meget velegnet som skoleforberedelse eller bare en anledning til at hygge-læse med sine børn.

Tag tyren ved hornene kan også bruge som klasseundervisning, som en inspiration til diskussioner og samtaler. Men uanset, hvordan denne bog bruges, vil den kalde smilebånedet frem på en sund og eftertænksom måde.

KØBES HER

Forside

UDSOLGT – MEN FINDES PÅ BIBLIOTEKERNE.

En sjov lære-læsebog for børn 3-8 år. Med morsome tegninger om de kendte danske ordsprog: Dum som en ko, myreflittig, stædig som et æsel, stjæler som ravne, indføres børnene i dyrerigets fantasiunivers på en sjov måde."Ingen ko på isen" er samtidig lavet med store tekster, så også de helt små får mulighed for at læse med. Det gør bogen meget velegnet som skoleforberedelse eller bare en anledning til at hygge-læse med sine børn. Ingen ko på isen kan også bruge som klasseundervisning i de mindre klasser, som en inspiration til diskussioner og samtaler. Men uanset, hvordan denne bog bruges, vil den kalde smilebånedet frem på en sund og eftertænksom måde.

 

Fra en mor

Hjernetips.dk ikke alene forandrede min søns liv og fremtid. Jeg fik mulighed for at hjælpe min søn på en kærlig, sjov og meningsfuld måde. Jeg føler mig heldig og taknemmelig for denne tid med min søn. Og Vitus – ja, han bliver ved med at udvikle sig med lynets hast samtidig med, at han er den gladeste og kæreste dreng fuld af vitalitet.
Manden bag hjemmesiden, Larz Thielemann, har netop udgivet bogen Sådan hjælper du dit barn med særlige behov. Vitus har været så heldig at få lov til at pryde en hel side med sit stolte øjeblik efter 6 måneders træning, hvor han fik medalje for sin flotte udvikling. TAK for bogen Larz! Din tilgang har hjulpet os og den vil helt sikkert hjælpe mange flere i fremtiden.

[Ditte Brandt]

 

dashed

Fra en anden mor

Bogen – Sofies nye verden – har jeg læst flere gange. Og jeg husker, at jeg følte mig SÅ mødt, forstået!!!! Og ikke længere ensom! Jeg græd flere gange – den ramte mig virkelig på den gode måde. Endelig var der HÅB. Bogen og samtalerne hos dig senere var startskuddet til Sigrids hjemmetræning ...TAK!
[Karina Vestergaard Bunch]

 

dashed