Om Hjernetips.dk

Dette websted hjælper børn med særlige behov ved at informere om begrebet neurologisk udvikling og hvordan forældre kan stimulere, behandle og undervise deres børn på en kærlig og berigende måde.

Vi er et netværk af forældre og behandlere, der mener at børn er intelligente små mennesker, hvis potentiale generelt undervurderes. Vi har erfaret at vi forældre med den rette viden og værktøjer er de bedste til at behandle vores egne børns problemer store som små.

Hjernetips.dk blev startet i 1999 af en gruppe forældre, der ville det anderledes. Vi ville bruge mere tid sammen med vores børn. Vi tog dem ud af institutionerne, ned fra lofterne og ud i lyset. Vi ville selv hjemmetræne og hjemmeundervise dem. Vi gik imod strømmen og stillede kritiske spørgsmål om medicin, behandling, ernæring, kostråd og tilbageholdt information om behandling og stimulering af børn med særlige behov.

Hjernetips.dk ejes og redigeres af neuropraktiker Larz Thielemann i samarbejde med en håndfuld kompetente forældre, læger, diætister og it-folk.

Neurologisk klinik

Konsultationerne foregår på Gylfesvej 19A, 3060 Espergærde, hvor 1. sal er indrettet til møderum med god plads til at børnene kan lege og hygge sig mens de voksne snakker.

Udenfor er der en trappe ned til den lokale strand med muligheder for en dukkert når vejret tillader det.

 

klinik

 

Spørg Hjernetips.dk

Send os gerne en e-mail

eller ring på 70 20 60 27 (9-12)

 

dashed

hjernetips-bg

glad-pige

 

dashed