Sundhed

Du er hvad du spiser. Sådan lyder et gammelt mundheld. Og næppe er noget mere rigtigt. Det gælder alle mennesker, men det gælder især børn og unge med særlige behov. Her finder du gode råd om kost og ernæring.

Børn bør gå barfodet

Barfodet-pa-stranden.jpg

Børn elsker at tage deres sko af. Men hvordan kan det være? I denne artikel vil du opdage fordelene ved at lade dine børn være barfodet.

Læs mere

Kunsten at sluge piller

toddler-taking-medicine.jpg

Det kan være lidt af en udfordring at sidde med sin viden om vitaminers vigtighed, når barnets mund er lukket som en østers.

Læs mere

Spis økologisk

oko-dreng-spiser.jpg

Børn skal spise økologisk. Det må være konklusionen på en ny undersøgelse, der viser hvor meget gift der er i ikke-økologiske grøntsager.

Læs mere

Opskrifter

opskrift.JPG

Super sunde opskrifter med mad til hjerne og krop uden sukker, kemi, gluten, mælk, skidt og kanal. Nå ja, lidt kanel er okay.

Læs mere

Hvad skal mit barn spise?

sundhed-06

Børn med neurologiske udfordringer er en særlig udsat gruppe, når det handler om dårlig kost.

 

Læs mere

Når maven skader hjernen

sundhed-07

Normalt forbinder man ikke hjernen med maven eller omvendt, men de to organer har et sofistikeret samspil vi skal holde øje med.

Læs mere

Gør det nemt at spise sundt

girl eating veges  large

Sund mad er vigtigt for os alle, men for børn med neurologiske udfordringer er det ikke bare vigtigt, det er helt afgørende.

Læs mere

Mælke-intolerance

sundhed-09

Langt om længe begynder forskere at tale om mælke-intolerance, som et reelt problem for mange børn.

 

Læs mere

Gluten-intolerance

sundhed-10

Langt om længe begynder forskere at tale om gluten-intolerance, som et reelt problem for mange børn.

Læs mere

Spørg Hjernetips.dk

Ring på 70 20 60 27 (10-12 og 17-18).

Eller send os en e-mail, hvis du har spørgsmål.

dashed

Hjernemad_hjernetips.jpg

Bogen henvender sig til familier, der har børn med særlige behov. Altså børn med neurologiske, fysiolo­giske og psykiske udfordringer, som fx adhd, autisme, særligt sensive, cp, forsinket udvikling, angst eller børn med skoleudfordringer. Du finder gode råd om sund kost og hvordan du kan optimere dit barns livskvalitet og undgå de føde­varer, som er under mistanke for at forhindre en optimal udvikling. Budskabet er enkelt:
Vi skal spise uforarbejdet mad uden sukker, kemi, komælk og gluten. Bogen er spækket med opskrifter, tips og inspiration til den travle familie.

Bestil den her.

dashed